• Telepon: 86-755-21014878
  • Surélék: sales@wyball-screw.com
    • facebook
    • googleplus
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    Miniatur Ball Guideway

    Pondok Description:

    Miniatur bola guideway Urang bisa ngarancang, ngahasilkeun sarta nawiskeun baku sarta ngaropéa cross roller guideway. kualitas 1.Good guideway linier 2.Made dina kualitas Cina 3.High low Fitur harga 1.High rigidity jeung beban tinggi, opat arah kalayan design beban anu sarua. 2.Smooth jalan, noise lemah sareng non-polusi. 3.With kamampuhan timer aligning otomatis, tetep lemes jeung stabil, jalan precision tinggi. 4.Has karakteristik interchangeability, assembly sarta ngalereskeun paling gampang. 5.Length: bisa motong ka anjeun ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Miniatur bola guideway

    Urang tiasa ngararancang, ngahasilkeun sarta nawiskeun baku sarta ngaropéa cross roller guideway.
    Kualitas 1.Good guideway linier
    2.Made di Cina
    3.High kualitas harga low

    Fitur

    Rigidity 1.High jeung beban tinggi, opat arah kalayan design beban anu sarua.
    2.Smooth jalan, noise lemah sareng non-polusi.
    3.With kamampuhan timer aligning otomatis, tetep lemes jeung stabil, jalan precision tinggi.
    4.Has karakteristik interchangeability, assembly sarta ngalereskeun paling gampang.
    5.Length: bisa motong kana sarat Anjeun.

    aplikasi

    1. semikonduktor alat manufaktur
    2. dicitak circuit board IC assembly parabot
    3. alat médis
    4. dina panangan robotic
    5. precision ukur instrumen
    6. kantor automation parabot
    7. séjén leutik alat slide linier


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !