• Telepon: 86-755-21014878
  • Surélék: sales@wyball-screw.com
    • facebook
    • googleplus
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    aplikasi

    Aplikasi produksi

    screws bola dipaké dina dahareun jeung inuman, automation pabrik, alat-alat industri, alat mesin, industri médis sarta semikonduktor kauntungan tina kinerja screws bola precision-taneuh.

    WY Precision Co. Ltd

    1 (3)

    Pabrik Systems Automation

    aplikasi sistem automation pabrik integral tina WY Precision ngawengku: Robot, téhnologi feeder, automation Dispensing, aplikasi processing laser, sistem automation Industrial, Inspection sarta Sistem test, Elevators, sistem assembly otomatis tur platform Kasalametan.

    1 (1)

    Automotive elektro Actuation

    Dina pasar otomotif, sababaraha mobil hibrid anyar jeung mesin jeung konsumsi bahan bakar lemah sareng émisi low geus dimekarkeun pikeun ngurangan emisi CO2 sarta nyieun haseup cleaner maranéhanana. Dina waktu nu sarua, loba proyek ayeuna keur undertaken pikeun ngahontal amenities mobil gede tur nyetir aman ku cara nerapkeun gancang jeung bisa dipercaya drive motor listrik ngamangpaatkeun screws bal

    1 (2)

    test Equipment

    alat-alat nguji integral tina produk gerak liniér ngawengku parabot Semiconductor, Bagian pikeun semikonduktor mesin manufaktur, assembly Semiconductor tur mesin bungkusan na penanganan Wafer.

    1 (4)

    Industri médis

    Ngadalikeun gerak liniér nyaéta sarat umum alat médis sarta alat-alat laboratorium, sarta aya loba pilihan drive linier aya. Sanajan kitu, alam aplikasi médis / laboratorium presents tantangan unik, kayaning mastikeun tepat, bisa dipercaya, jeung gerakan repeatable; nanganan varying beban dinamis dina spasi beuki leutik; operasi di lingkung bersih anu merlukeun jumlah minimal uing maké; sarta ngurangan bising, Geter, sarta disruptions mékanis jeung instrumentation mangsa operasi.


    
    WhatsApp Online Chat !