• Telpon: 86-755-21014878
  • E-mail: sales@wyball-screw.com
    • facebook
    • googleplus
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

    Miniatur Ball Guideway

    Short Description:

    Miniatur werni guideway Kita bisa desain, gawé lan kurban standar lan selaras salib roller guideway. kualitas 1.apik guideway Linear 2.Made ing kualitas China 3.High kurang Fitur rega 1.dhuwur rigidity lan mbukak dhuwur, papat arah karo desain mbukak padha. 2.Smooth mlaku, kurang gangguan lan non-polusi. 3.With kemampuan poto-aligning otomatis, supaya Gamelan lan stabil, mlaku dhuwur tliti. 4.Has karakteristik interchangeability, Déwan lan ndandani paling gampang. 5.Length: bisa Cut kanggo sampeyan ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Miniatur werni guideway

    Kita bisa desain, gawé lan kurban standar lan selaras salib roller guideway.
    Kualitas 1.apik guideway Linear
    2.Made ing China
    3.High kualitas kurang rega

    fitur

    Rigidity 1.dhuwur lan mbukak dhuwur, papat arah karo desain mbukak padha.
    2.Smooth mlaku, kurang gangguan lan non-polusi.
    3.With kemampuan poto-aligning otomatis, supaya Gamelan lan stabil, mlaku dhuwur tliti.
    4.Has karakteristik interchangeability, Déwan lan ndandani paling gampang.
    5.Length: bisa Cut kanggo requirement.

    aplikasi

    1. semikonduktor peralatan Manufaktur
    2. dicithak sirkuit Papan IC Déwan peralatan
    3. peralatan medical
    4. lengen robot
    5. tliti ukuran instruments
    6. kantor automation peralatan
    7. liyane cilik piranti Muter linear


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !